February 2011

Oddělovače

27. february 2011 at 20:57 | Mishele* |  Blog
Takže jsem se nudila a tak jsem udělala oddělovače pro náš blog.Ladí s
barvamy našeho layoutu takže snad budou vypadat dobře :)

Kdyby měl někdo zájem použít do článků tak jedině SE ZDROJEM !!!










Tak co ?? líbí se vám ? :))

SONC-1.kolo

27. february 2011 at 14:21 | Mishele* |  Soutěže
Takže máme tady 1.kolo SONC.Máme tady 5 celebrit!
Soutěžící :

http://www.bollywoodmovies.us/hollywood/celebrites/selena_gomez/pics/selena_gomez_01.jpg


SeŁ♥
selenkagomezz.blog.cz
Selena Gomez


SONC - přihláška

26. february 2011 at 20:04 | Mishele* |  Soutěže
Takže jsem se rozhodla že vyhlásím Soutěž O Nej Celebritu = SONC
Přihlásit se může uplně každý ale jen s jednou celebritou !!!
Přihláška :

  • Přezdívka
  • Blog
  • S jakou celebritou chceš soutěžit
Ceny:
1.místo- 2 týdny reklama na našem blogu,PNG tvé celebrity,Diplom
2.místo - PNG tvé celebrity,Diplom
3.místo - Diplom

Filmografie Niny

26. february 2011 at 19:26 | Mishele* |  News about Nina
TV Pořady:
(2006-2009)- Degrassi : The Next Generation as Mia Jones
(2008) - The Border as Maia
(2009) - Merry Madagascar as Cupid
(2009) - Eleventh Hour as Rachel Dahl
(2009-dosud) - The Vampire Diaries as Elena Gilbert/Katherine Pierce
Filmy:
(2006)- Repo! The Genetic Opera as Teenage Zytrate Addict
(2006)- Playing House as Young Frannie
(2006)- Away from Her as Monica
(2007)- How She Move as Tall Girl in Bathroom
(2007)- The Poet as Rachel
(2007)- Too Young to Marry as Jessica Carpenter
(2007)- Fugitive Pieces as Bella
(2007)- My Daughters Secret as Justine
(2008)- Never Cry Werewolf as Loren Hansett
(2008)- The American Mall as Ally
(2008)- Mookie's Law as Rosabella
(2009)- You Got That Light as Girl
(2009)- Degrassi Goes Hollywood as Mia Jones
(2009)- Chloe as Anna
(2011)- The Killing Game as Unknown


Fanclub Eleny Gilbert a The Vampire Diaries

26. february 2011 at 18:25 | Mishele* |  The Vampire Diaries
Líbí se ti The Vampire Diaries ? Nebo Elena Gilbert ? Tak se připoj do našeho Fanclubu !
Do komentářů napiš :
  • Přezdívku
  • Blog
  • Teď napiš buď : The Vampire Diaries nebo Elena Gilbert nebo obojí
Podle toho co si vybereš za Fanclub si dej na blog ikonku:

Elena Gilbert - ikonka s Elenou

The Vampire Diaries - ikonka se Stefanem,Elenou a Damonem

Obojí - Dej si na blog obě :))

Ikony :



Fanoušci : 1. PetuLL

Hot or Not ? #1

25. february 2011 at 19:32 | Mishele* |  Blog
Nina jako Kathrine :))) Já dávám HOT :)



The Vampire Diaries

25. february 2011 at 19:05 | Mishele* |  The Vampire Diaries
1.Season - 21.dílů
2.Season - 16.dílů (zatím)